Behov for akutt hjelp?

Ring vår vakttelefon 51 90 68 80

SISTE NYTT

Privat

Alt til privatmarkedet; fra den enkle vippeport til den mest eksklusive garasjeport.

Les mer

Industri

Alt til industrien; fra leddheiseporter og rulleporter til duk- og hangarporter, og lastesystemer

Les mer

Service

Hos oss får du god service. Vi har 24 timers vaktservice
telefon: 51 90 68 80.

Les mer

Privat

Alt til privatmarkedet; fra den enkle vippeport til den mest eksklusive garasjeport.

Industri

Alt til industrien; fra leddheiseporter og rulleporter til duk- og hangarporter, og lastesystemer.

Service

God service er vårt fremste kjennetegn. Vår montasje og servicekapasitet er per dags dato på 14 servicebiler. Vi har et 24-timers service nummer: 51 90 68 80. Er du interessert i å inngå en serviceavtale kan du ta kontakt med serviceansvarlig Terje Gabrielsen på telefon 992 80 466 eller e-post terje@portteknikk.com.

Hva kan vi tilby?

Port Teknikk ble startet 3. august 2000. Siden den gang har Port Teknikk gjennom erfaring og høyt servicenivå etablert seg som en solid leverandør til industri, næringsliv, samt entreprenører og privat sektor.

Privatmarked

Port Teknikk tilbyr alle typer garasjeporter, dører og automatikker. Vårt produktspekter spenner fra den enkle vippeport til den mest eksklusive garasjeport på markedet, i tillegg til en rekke valgmuligheter for tilbehør og automatikk som er en selvfølge hos dagens garasjeporter.

Brann- og sikkerhetsdører

Foruten vanlige ytter- og innerdører, leverer vi også brann- og sikkerhetsdører av alle slag, i tillegg til rullegitter, rullesjalusier, sportsboder og andre tyverivern- og strekkmetallprodukter.

Industri

Port Teknikk er en kjent og stabil leverandør for industrien av alle typer industriportsystemer, som for eksempel duk- og hangarporter, hurtigporter, leddporter, rulleporter, kjøleporter og lastebrygger.Vi leverer også ramper, rekkverk, metalltrapper og spiraltrapper.

OUR PROJECTS

No items found.
Our promise as a contractor is to build community value into every project while delivering professional expertise, exceptional customers service and quality construction.

Need a quote

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Latest from news